dilluns, 17 de setembre del 2007

DUES EXPOSICIONS, KLAUS NETZLE i MIQUEL BOSCH

Dues exposicions. Dues maneres de reflexar l’art. Una a Ciutadella, la de “Combinaciones. Pintura y Fotografia” de l’alemany Netlze (München 1926) a la Galeria Vidrart i l’altra a Maó, la de Miquel Bosch (Ciutadella, 1969) a la Galeria Artara. Dues formes distintes d'enfocar la pintura i la tècnica.

Klaus Netzle és tot un artista bregat. Aquesta és la seva segona exposició el 2007 després de Círculos a la Mola. El treball de la fotografia i la pintura amb l'aportació d'altres materials als seu collage particular dóna un resultat interessant a les seves obres. Tot i que es tracta d'un artista estranger resident a Fornells, Klaus aporta un segell propi dins el món de la pintura simbòlica a Menorca.

Dins l'hiperrealisme el nom de Miquel Bosch sona amb força. El color, la llum i la temàtica figurativista centren el treball d'un artista "self made man" que manté el seu ritme creatiu entorn als nus femenins, naturals, captats amb la mirada d'un espectador espontani. "Miratges", l'exposició a Artara consta de 28 obres realitzades des de 2004. Una retrospectiva que permet d'albirar la seva evolució, des de "Notes de Desig" (finalista al Premi BMW/Madrid 2004), a "Inquietuds" (seleccionat al Premi Torres-Garcia de la Ciutat de Mataró, 2006), passant pel seu premi Sant Antoni 2007, "Dues Joies i un Capell".
__________________________________
*foto: Inquietuds, obra de Miquel Bosch que serveix de cartell a l'exposició a Maó.