dissabte, 15 de setembre del 2007

ONZE-ISÀ, tot una demostració de patates braves






Pimpamtapa. Ciutadella. Del nostre corresponsal de guerra. Un poc de maonesa, un poc de salsa d'all i tenim l'autèntica patata brava del Pim Pam Tapa. El dimarts passat érem allí en un soparet, reunió, dedicat a n'Isaac Moll. Ara que és a Barcelona amb un tanga nou i amb una nova olor aprofitam per enyorar aquelles paraules tan nostres com "matxembrat", "bitzèrria", "companatge", "brou de gallina vella", "coc"...

Aquestes són tres instantànies d'un 11 de setembre estrany. El Sergi que acaba prenent el protagonisme a l'Ysaá, la Lourde que no apareix, na Noemííí que arribà, però tard, i en Ramon de Martins que ens esperava amb els braços oberts i els matxembrats en descobert.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Allavà quin brou de gallina vea!! sa veritat que hi va haver un moment que sa persona "X" me va llevar tot es protagonisme, pero bonu... Me va encantar sa trobada perquè va anar de dalt de tot!! Lo millor va ser quant es de Martin's li va dir a n'en massanet; "ven que te voy a enseñá el bar por delante y por detrás!!":..quin matximbrat!!! Res gent, que avui he arribat a BCN, he vist un parell de pisos i que abans de viure-hi m'estim més anar a viure dins un caixer automàtic! Ja vos aniré informant. Merci per dedicar-me un blog!
Adéu companatges!