divendres, 1 d’agost del 2008

ELS 9 INDEPENDENTS DEL PP

La sortida dels 8 regidors de la disciplina del PP obre un nou marc polític a Ciutadella. Les raons esgrimides pels nous independents són les discrepàncies amb el seu partit i la dificultat d'arribar a un govern municipal apte per a les seves qualitats negociadores. Dit d'una altra manera: fruit del pacte amb UPCM que els condiciona en els seu govern.

Les qualitats polítiques de Llorenç Brondo, Antònia Salord, etc. són conegudes per tots. Ser del Pp no vol dir ser un negat en la política, ans el contrari, entre els conservadors hi ha gent de vàlua, però l'equip que presentaren en les passades eleccions no era el millor, i la cúpula del seu partit ho sap.

Joan Triay ha posat les coses difícils. Era la seva feina, el control d'un govern municipal molts cops a la deriva.

La notícia ha saltat a la premsa nacional. Cadena Ser, El País.com...

No és la primera vegada que açò ocorre, ja va succeir en l'etapa de Josep Carretero, però a diferència d'aquell, aquests ni són polítics ni tenen personalitat... Josep Carretero va ser un exemple de batle, i farà molt prop d'haver estat el segon millor alcalde en la història democràtica de Ciutadella, després és clar de Pere Hernández.

Els polítics han de coneixer història, per a coneixer i reconeixer que el que els succeix a ells no és ni de bon tros quelcom de nou.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

me semble que els qui voleu enaltir la figura de José Carretero o no conexeu la història recent o la voleu canviar.
En Carretero va deixar de militar temporalment al pp perquè en Joan Huguet va jugar altres cartes.
Per cert haurieu d'explicar si tan bon batle va ser, què va fer per ciutadella ell i el seu equip de govern durant quatre anys.
Una altre qüestió és que va fer per ell i el seu futur mentre va esser batlle.

Joan Martinez Bosch ha dit...

A mi també me sembla... Respect a qui va voler fer de Ciutadella una ciutat més gran en el sentit de dur a la nostra ciutat institucions i serveis públics... No era un polític en el sentit estricte, però me consta la seva personalitat. Ara, si es va enriquir i ho saps de bona tinta, faràs un bon favor en comentar-ho perquè així em faràs canviar de parer.

Unknown ha dit...

Com va governar en José?
Majoria absoluta a l'Ajuntament, a més tenien el suport per els "grans projectes" del grup municipal socialista que ah! tots es van donar de baixa del psoe per discrepar del que l'assemblea del psoe els deia al grup municipal.
Majoria del pp al CIM gràcies al transfuga den Peralta, fins a les hores alcalde d'es Castell.
Majoria absoluta del pp al Govern Balear amb l'amo Canyelles fent el que li donava la gana.
A més n'Aznar a la moncloa.
Que va fer en José?
Primer que va poder dissoldre Ciutadella S.A. perque segons ells feia competència a la iniciativa privada.
Quan del Govern de l'estat van desafectar militarment Bajolí no va voler exercir el dret que com ajuntament tenien per fer municipal Bajolí.Si que va poar el nom de Baró a un carrer principal de la urbanització de calan Blanes.
També i amb el suport vergonyós del grup den Toni Salvador i sus muchachos van canviar el nom de la plaça de l'Empordà per dirli Joan de Bprbó en homenatge a una persona que li va agradar el bon menjar i bon beure.
Pot ser si que va ser un bon batlle.