dilluns, 9 d’abril del 2007

DALT LA SALA: NOVA IMATGE DE CIUTADELLA


Aquest abril no ens hem de perdre una de les poques publicacions del PP-Ciutadella, es tracta d'aquest entretingut butlletí d'informació municipal de 48 pàgines imprès a Editorial Rotger de Ferreries i editat per l'Ajuntament de la nostra ciutat, o sigui, pagat amb els imposts de tots i cadescun dels ciutadellencs/ques i on podem disfrutar de les millors instantànies d'aquests quatre llarguíssims anys, "el quatrienni ominós".

És molt propi del que no fa els seus deures justificar-se davant l'opinió pública, però fer-ho amb els calers de tots ja és un acte de misèria i poca vergonya, i el fet que açò, és a dir, el Dalt la Sala sense número, surti a pocs dies d'unes eleccions municipals i en ell es tirin flors, lloances, i tota mena d'adjectius a l'equip de govern, el converteix en un interessant instrument -si no en una Bíblia- per a justificar aquests quatre anys de desgovern d'un PACTE PP-PMQ que molt segurament serà recordat en la història del nostre municipi per la crisi dels garrovers, pels casos de "suposada" corrupció i per la piscina d'aigua salada i pel tancament de l'única sala de teatre i cinema de la ciutat... Una trista etapa de la que no es salven ni els càrrecs de confiança!

Aquest és doncs, sens dubte, un bon material pels qui vulguin donar color o il·lustrar aquesta etapa obscura, una època daurada per alguns que s'han enriquit a costa de TOTS, i una època de reflexió pels que encara no han entrat i que haurien de pensar-s'ho millor abans d'imposar-se una paga que no justifica el que és un honor: servir un poble.
La crisi institucional que ens ha portat l'actual pacte, és tan nefasta per a la bona gent del PP, aquella que no justifica els errors comesos i aquells que respecten i saben respectar les idees oposades a les seves, com pels que no donaren el seu suport al duo Casasnovas.

1 comentari:

Dragunov ha dit...

Certament aquest "prospecte" m'ha semblat lamentable des del primer nombre. Això de que pàgina sí, pàgina també, hagis de veure en Brondo amb la mateixa expressió facial em duu a pensar que aquest home només és allà per fer-se les fotos de glòria.

Pura propaganda electoral carregada d'expansionisme. Directe a reciclar.