diumenge, 19 d’agost del 2007

CURS DE TEATRE

A partir del proper 20 d'agost s'obren les noves incorporacions al Curs de Teatre que es realitza al "Centre Art en Moviment" (Captius de Constantinoble, 7 de Ciutadella). Aquest curs d'Iniciació al Teatre és dirigit per Aura Iris Canet.

Els dies: dilluns i dimecres de les 21:00 a les 22:30

Conscienciar i promoure el teatre són dos dels objectius que defineixen aquest Curs d’Iniciació al Teatre que no tan sols ha reunit un grup divers en quan a edat, cultura i interessos, sinó que ha incorporat gent amb experiència. El curs s’inicià el passat dilluns 23 de juliol i s’ha perllongat al llarg d’aquestes últimes 4 setmanes al centre Art en Moviment de Ciutadella. "Un curs on el més creatiu es recrea i el més tímid es desinhibeix.; fent un viatge a dintre de les habilitats d’hom mateix, per a exposar-les i aprendre a crear i entretenir; a comunicar-se, a reaccionar, a construir relacions i sobretot a trobar aquella profunditat extra i resonància que converteix el quotidià en un element extraordinari".

L’objectiu més immediat és seguir i mantenir la matrícula oberta a tota aquella persona adulta interessada en les arts escèniques. Tot/a aquell/a interessat/da es poden adreçar a Art en Moviment (Captius de Constantinoble 7). Les dates del curs són les materixes, els dilluns i els dimecres, de 21:00 –22:30.

A partir de l’octubre la matrícula s’obrirà a nous grups d’edats compresos entre el 8-12 anys i 12-17. A curt termini aquest curs ha de servir per a consolidar un grup de treball i donar a conèixer el teatre a la nostra illa com un art obert i innovador.
____________________________________
*la imatge és part del cartell de med comunicació