dimecres, 13 de juny del 2007

UPCM OBRE LA PORTA A UN PACTE

Des de dilluns fosquet els caps visibles de la UPCM esgrimien la necessitat de votar a Joan Gorrias com a contrapartida a l'intent d'Avel·lí Casasnovas d'aïllar políticament la formació de Triay. En aquest bloc hem dit i seguirem repetint que Casasnovas no és persona apta per portar a terme cap negociació. El vot de la UPCM no ha de variar substancialment el signe polític del nostre batle, sempre hi quan el debat intern del PSM sigui el de mantenir-se al marge de la suma PSOE-UPCM.
El PSOE-Ciutadella no s'ha venut al feixisme ni a res de semblant, el vot de la UPCM és el vot d'un partit que ha reflexionat i molt -em consta- per arribar a aquesta decisió encara no presa.
La patata calenta pels que creiem en la necessitat d'un pacte d'esquerres està en les mans del PSM. Si la situació a Ciutadella és tan nefasta com la que s'ha exposat no es pot deixar que tornin a manar els que ens han portat a aquest destí amb la prepotència del que es creu imprescindible, però la decisió s'ha de prendre aquests dies i a corre cuita, perquè el mar de possibilitats està obert.
Passi el passi, aquesta serà una batlia molt complexa. La millor de les possibilitats seria un PSOE+PSM en el govern i l'oposició del PP i la UPCM, i un Joan Triay de polícia polític, perquè després de tot el seu programa no és res que l'esquerra no pugui assumir en aquest s.XXI.
__________________________________________
Dissabte matí a les 10 s'haurà consumat la investidura de Llorenç Brondo. Plorarà a llàgrima viva? S'emocionarà? En aquesta ocasió no hi seré, però sí que hi serem en els plens d'hivern per escoltar -esperem que sí- la seua veu i la seva desmemòria... En aquest temps de vendre fabes i cacahuets Aniceto Cordero en una carta dirigida al Diari Menorca ens ha informat del conegut tarannà d'en Joan Triay i ens ha posat també damunt la pista de la pàgina http://blogdedjn.blogspot.com/, una vertadera mostra esgarrifosa del feixisme de tercera degeneració. De totes maneres l'esperit de la UPCM és més variat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Porta oberta, finestra tancada. No?

Joan Martinez Bosch ha dit...

Exacte... la finestra tancada... Esper que es mantenguin a l'aguait però amb un govern d'esquerres.

Anònim ha dit...

El senyor Aniceto Cordero Prieto ha estsat contestat per Joan Triay a l'edició de l'Ultima Hora Menorca de 16 de juny. Ho recoman llegir-ho perque veieu que és una persona honrada i amb capacitat de fe feina pes poble sense mirar darrera.

Anònim ha dit...

Anònm:
Mai he dubtat de la integritat personal de Joan Triay, per açò dic "conegut tarannà", perquè ell defensa les seues conviccions amb nom i llinatges i donant la cara... L'afició de Joan pot ser la història de la nostra Guerra Civil, però ell no hi viu d'aquells records, i crec i pens que mira pels interessos del nostre poble, com també ho fem el PSOE. De totes maneres et diré anònim que ni el senyor Cordero va estar encertat ni aquella pàgina que ens presenta i que és la que denunciï tampoc és apropiada pels temps que corren... però en democràcia hem de respectar aquestes maneres de pensar sempre que ho facin, reiter, des del respecte al que no és com hom.
De la UPCM tampoc en tenc cap dubte que sigui un partit democràtic en la seva estructura, i aquests dies ho ha demostrat a l'opinió pública... En aquest sentit ha estat transparent. Per últim et diré anònim que esper que aquesta formació sigui clau per a reconduir la nostra ciutat, vista des de òptiques distintes, però al cap i a la fi, la mateixa ciutat.