dissabte, 5 de maig del 2007

ELECCIONS A LA VISTA!!!!

Avui anava pel carrer de ses Verdures -avui endia li diuen de Ses Voltes- i m'he sorprès del gran número de paradetes que hi havia. A les tradicionals del Fórum s'hi sumaven també les del PSM i el PP i a la Plaça de la Catedral, la del PSOE. Es nota que l'ambient electoral està més encès que mai. Es percep un CANVI POLÍTIC, però quin i cap a on, és la incògnita que el 27 de maig desvetllaran els vots dels ciutadellencs/ques.
El cert és que després de 100 carrers asfaltats, d'un increïble "feim cultura" als cristalls del Saura Morell i d'alguns estira-i-arronsa epistolars (llegir la sucosa carta publicada al Menorca avui 5 de maig) entre en Lorenzo Casasnovas del PMQ i en Triay de la UPCM, hom nota la necessitat de canviar d'actors en la primera fila dels polítics locals. I ben mirat, els partits més preparats a Ciutadella, avui per avui, són el PSOE i el PSM. Un pacte a dos seria beneficiós, a tres ja tindria els meus dubtes, a quatre seria reviure Poltergeist... i una victòria PP-PMQ + UPCM caldria del guió d'Stanley Kubrik per a la Taronja Mecànica.
Sempre he pensat que quan algú nota que ha arribat l'hora d'anar-se'n d'un lloc no cal que li diguin, motu propio, ha de partir. En la llista del PP n'hi ha un falcat, cas de n'Antonia Salord, que s'haurien d'haver donar compte des del moment que decidiren participar en aquestes eleccions. El PP-Ciutadella cal d'una metamorfosi, i potser aquesta crisàl.lide la trobin algun dia en la llista que han presentat en les eleccions autonòmiques.